Yrittäjän Päivä 5.9.2017

Posted on

LIIA-Yhdessä-riipus-kesäkuva Yrittäjän Päivä 5.9.2017

 

Tänään 5.9.2017 on Yrittäjän päivä. Tänään haluan erityisesti kiittää lämmöllä ja suurella sydämellä LIIAn upeita asiakkaita. Te mahdollistatte sen, että tämä nainen saa tehdä unelmahommiaan! Toivottavasti saan tehdä tätä työtä pitkään ja ilahduttaa monen montaa asiakasta LIIAn ihanilla koruilla.

Kiitokseksi Yrittäjä tarjoaa Teille upeille asiakkaille ilmaiset toimituskulut kaikkiin LIIAn Weecos-kaupan tilauksiin tämän viikon ajan eli 10.9. saakka JA kolmeen (3) ensimmäiseen pakettiin sujautan mukaan pienen yllätyslahjan. Käypä kurkkaamassa löytyykö LIIAn koruista juuri sinun suosikksi tulevaan syksyyn: www.weecos.com/stores/LIIA .

Hyvää Yrittäjän Päivää ja mahtavaa viikkoa toivottelee LIIAn onnellinen yrittäjä, Laura.