Radisson Blu Plaza Hotel – LIIAn upea uusi yhteistyökumppani

UUSI-Plaza-Logo Radisson Blu Plaza Hotel - LIIAn upea uusi yhteistyökumppani

LIIA on saanut upean uuden yhteistyökumppanin ja jälleenmyyjän. LIIA Jewellery -mallistoa on nyt vaihtuvana valikoimana esillä Helsingin keskustassa upeassa Radisson Blu Plaza Hotellissa. Voit tehdä koruostoksia hotellin aulassa, ja LIIA on myös mukana erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa Plazan yhteistyökumppanina.

Radisson Blu Plaza Hotel on rakennuksen 100-vuotisen historiansa aikana ollut aina yksi Helsingin kaupankäynnin keskuksista ja merkittävimpien tapahtumien ja kohtaamisten syntysija. Keskeisen sijaintinsa ja palkitun palvelun avulla Plaza on vakiinnuttanut asemansa paitsi kansainvälisen liike-elämän, myös kulttuurin ja ravintolaelämän ytimessä. Plazassa kohdataan, tullaan nähdyksi ja luodaan uusia alkuja.

Tutustu Plazaan lähemmin: www.radissonblu.com/fi/plazahotelli-helsinki

ja seuraa somessa, Facebook: Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki ja Instagramissa @plazahotelhelsinki .