LIIA Jewelleryn Joulun ajan tapahtumat

Posted

LIIA-Jewellery-Joulunajan-tapahtumissa LIIA Jewelleryn Joulun ajan tapahtumat

LIIA on mukana useassa tapahtumassa ja pop up -myymälässä joulun alla. Tässä kootusti tietoja eri paikkakuntien tapahtumista, joista voit ostaa omat LIIA Jewellery:t tai lahjat pukinkonttiin. Klikkaamalla tapahtumaa, löydät kyseisestä tapahtumasta lisätietoja. Lisäksi verkkokaupat ja LIIAn jälleenmyyjät palvelevat koko joulunalusajan normaalisti, täältä voit katsoa oman lähimmän jälleenmyyjäsi: Etsi lähin jälleenmyyjäsi!

24.11.-22.12.2017 EkoTeko Joulu Pop Up, JYVÄSKYLÄ

1.-3.12.2017 Ornamo Design Joulu, Kaapelitehdas, HELSINKI

9.-10.12.2017 Designtori Joulu, TAMPERE (Onemanband OMB Designers Boutiquen osasto)

16.-17.12.2017 Teurastamon Joulumarkkinat, HELSINKI

17.12.2017 Uuden muotoilun joulumarket, TURKU (Onemanband OMB Designers Boutiquen osasto)

Helsingin tapahtumissa olen itse paikalla, Tampereen ja Turun Joulumyyjäisissä LIIAn koruja löytyy OMB Boutiquen pisteeltä ja Jyväskylässä koko joulunalusajan palvelee EkoTeko Joulu Pop Upin iloinen tiimi!

Tulethan sinäkin hakemaan Joulun tunnelmaa, kaunista suomalaista muotoilua ja käsityötä!

Nähdään Joulun ajan tapahtumissa!

Laura / LIIA