LIIA kiittää kuluneestä vuodesta ja toivottaa onnellista Uutta Vuotta 2018!

LIIA-Lehdet-sormus LIIA kiittää kuluneestä vuodesta ja toivottaa onnellista Uutta Vuotta 2018!

Pian on aika kääntää kalenteri vuoteen 2018. Ensimmäinen reilu puolivuotinen LIIAn matkaa on taitettu ja tästä iso kiitos kaikille teille LIIAn ihanille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, seuraajille ja tykkääjille! LIIAn matka alkoi vasta keväällä 2017 ja on ollut ilo huomata kuinka upean lämpimän vastaanoton LIIAn korut ovat saaneet ja miten hienoja yhteistyötahoja LIIAlle on löytynyt!

Kiitos kuuluu ihan jokaiselle teille! Te mahdollistatte, että minä yrittäjänä, korusuunnittelijana ja koruntekijänä (klikkaa ja lue lisää) voin tehdä työkseni jotain, josta todella nautin! Ja onneksi tämä on vasta alkua.

Tästä on hyvä lähteä kohti vuotta 2018!

Hyvää ja onnellista Uutta Vuotta!

Laura