Ystävänpäivä lähestyy!

Posted

LIIA-Jewellery-Yhdessä-kevät-18-sydän-1000px_2-1 Ystävänpäivä lähestyy!

Ystävänpäivä lähestyy! LIIA tarjoaa ystävilleen ilmaiset toimitukset kaikkiin LIIA Jewellery tilauksiin kotimaassa 5.-9.2.2018. Lisäksi saat korutilauksen halutessasi suoraan lahjapakettiin. Ilmoita tästä tilauksen yhteydessä tai laita tieto sähköpostitse: laura@liia.fi .

Ihana tapa muistaa ystävää on ajaton koru, joka kulkee mukana pitkään. Kaikki LIIAn korut on valmistettu hopeasta, ne ovat kotimaista suunnittelua ja käsityötä Suomen etelärannikolta, kuvankauniista Tammisaaresta. Yhdessä-riipus on saanut inspiraationsa nimenomaan ystävyydestä ja rakkaudesta, lue lisää: www.liia.fi/yhdessa-riipus/ .

Tutustu koko mallistoon: www.liia.fi/korut/

Kampanja on voimassa:

LIIAn Weecos-kaupassa: www.weecos.com/stores/LIIA

IVALO-mobiilisovelluksessa ja verkkokaupassa: www.ivalo.com/en/brand/liia

tai tehdessäsi tilauksen suoraan: laura@liia.fi .

Ystävänpäiväksi tilaukset on suositeltavaa tehdä viimeistään 9.2.2017 klo 12 mennessä, jolloin paketti lähtee vielä samana päivänä postitukseen, sopivasti ennen ystävänpäivää!