Hangon Graniittilinna ja LIIA Jewelleryn pop up -liike avaavat ovensa Juhannuksen jälkeen!

Posted

Hangon-Graniittilinna-Kesä-2018 Hangon Graniittilinna ja LIIA Jewelleryn pop up -liike avaavat ovensa Juhannuksen jälkeen!

Jos kesälomasuunnitelmat ovat vielä auki, ota ihmeessä suunnaksi Suomen upea etelärannikko ja ihana kesäkaupunki Suomen eteläisimmässä etelässä: Hanko! Ja Itäsatamassa upea Hangon Graniittilinna.

Juhannuksen jälkeen löydät Hangosta myös LIIAn. 26.6.2018 avataan LIIA Jewelleryn pop up -liike sekä pieni työpiste Hangon Itäsatamaan, Hangon Graniittilinnaan. Voit tulla tutustumaan LIIAn hopeakorumallistoon (ennakkoon voit tutustua jo täällä ), tutustua tekijään ja nähdä miten korut syntyvät. Graniittilinnasta saattaa toisinaan siis kantautua myös vasaran kilkatusta tai sahan ääntä, se on mitä todennäköisimmin sepän käsistä, hopeakorujen valmistuksesta.

Upea, vanha teollisuusrakennus, Hangon Graniittilinna herää eloon, kun ovet avataan useiden yrittäjien voimin kesäkaudeksi 2018. Luvassa on suomalaista designia, käsityötä, vaatteita, asusteita, sisustustavaraa, taidetta, ruokatuotteita lähialueelta, kahvila ja terassi sekä upea, merellinen miljöö.

Ovet avataan tiistaina 26.6.2018 ja putiikit ovat avoinna päivittäin klo 11-18 aina 12.8.2018 saakka. Elokuun kaksi viimeistä viikonloppua ovet ovat avoinna vielä perjantaista sunnuntaihin. Avajaisviikolle on luvassa mukavaa ohjelmaa ja kesän mittaan monenlaista kivaa tapahtumaa, joten tule ihmeessä vierailemaan vaikkapa useampaankin otteeseen ja seuraa tapahtuman Facebook-sivuja, niin pysyt perillä mitä kaikkea on tulossa!

Lisätietoa aukioloajoista ja tapahtumista:

Facebook-tapahtuma: Graniittilinnan kesä 2018

Hangon Graniittilinna Facebookissa: www.facebook.com/hangongraniittilinna/

Lisätietoa Hangosta saat Hangon matkailutoimistosta:

www.tourism.hanko.fi

ja Facebookista: www.facebook.com/hullunahankoon/

Seuraa LIIAa myös somessa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on meneillään LIIAn kesässä:

LIIA Facebookissa: www.facebook.com/LIIAjewellery/

Instagram: www.instagram.com/liiajewellery/

Nähdään Juhannuksen jälkeen Hangon Graniittilinnassa!

Laura / LIIA