Pikkujoulukausi alkaa Uuden Muotoilun Pikkujoulumarketissa!

Posted

HIMMELI-korvakorut-LIIA-Jewellery-vaalea-tausta Pikkujoulukausi alkaa Uuden Muotoilun Pikkujoulumarketissa!

Pikkujoulukausi on pian edessä ja sen myötä myös joulusesongin design marketit! Ensimmäisenä LIIA Jewelleryn tapahtumakalenterissa on Turussa Kauppakeskus Skanssissa järjestettävä Uuden Muotoilun Pikkujoulumarket lauantaina 10.11.2018 klo 10-19.

Tapahtuman järjestää Uuden Muotoilun Yhdistys ja paikkana on vilkas kauppakeskus Skanssi Turussa. Luvassa on paljon kiinnostavaa kotimaista muotoilua ja ihania lahjaideoita Jouluun sekä kivoja asusteita vaikkapa pikkujouluihin!

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/1924528864509194/

Tervetuloa!

Seuraa tulevia tapahtumia LIIAn somessa (Facebook: LIIA Jewellery & Instagram: @liiajewellery) ja tällä sivulla!