UUTUUS: KUULAS-korusarja nyt ennakkotilattavissa

Posted

LIIA-Jewellery-KUULAS-HUURRE-earrings-necklace-sustainable-jewellery UUTUUS: KUULAS-korusarja nyt ennakkotilattavissa

KUULAS-korusarja on nyt ennakkotilattavissa verkossa! Korusarja on syntynyt suositun HUURRE-sarjan rinnalle sisarussarjaksi. Huurre-korujen pinta on heleän mattainen, kun taas Kuulas-koruilla on kirkkaan kiiltävä pinta, kuin kirkas ja kuulas talvipäivän taivas tai peilityyni järvi kesäiltana. Korua kehystää mattainen reunus, joka tuo koruun kivan kontrastin.

Korut valmistetaan hopeasta, käsityönä LIIA Jewelleryn pajalla Tammisaaressa. Korut ovat LIIAn tyyliin yksinkertaisen tyylikästä muotoilua, joka kestää aikaa. Materiaalina on kierrätetty hopea, joten tässäkin korusarjassa kiteytyy hyvin LIIAn ajatusmaailma: ajatonta muotoilua, vastuullisia valintoja ja käsintehtyä luksusta.

KUULAS-korusarjassa on koruja sekä naisille että miehille: korvakoruja kolmessa eri koossa, riipuksia ja kalvosinnappeja sekä solmioneula. Tutustu tarkemmin täällä tai kurkkaa suoraan verkkokauppaan.

Koko sarjan korut ovat nyt ennakkotilattavissa etuhintaan -15 % normaalihinnoista, kun teet tilauksen viimeistään 28.2.2019. Korut valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan maaliskuun aikana.

Lisätietoa & tilaukset: laura@liia.fi

tai klikkaile suoraan ostoksille tästä: Verkkokauppaan