AJANKOHTAISTA

Muista ystävänpäivänä rakasta ihmistä!

Laura Ikonen ajankohtaista lahjat vinkit

Muista ystävänpäivänä rakasta ihmistä!

Alkuvuoden ehkä ihanin juhla on pian täällä! Nimittäin ystävänpäivä. 14.2. juhlitaan meillä Suomessa nimeomaan ystävyyttä. Silloin onkin hyvä tilaisuus muistaa tärkeitä ihmisiä ympärillä. Rakkaita ihmisiä, jotka tekevät elämästä ja arjesta vähän helpompaa, kauniimpaa, kevyempää ja hauskempaa.
Ihana idea muistaa rakasta ystävää, puolisoa, siskoa tai muuta tärkeää ihmistä on korulahja. Se on varsinainen klassikko.  Mutta koru on myös kaunis tapa kantaa mukanaan tärkeitä muistoja tai voimaannuttavaa ajatusta.
Kun tilaat ystävänpäivän lahjat ajoissa, tarjoaa LIIA nyt ilmaiset toimitukset kaikkiin kotimaan tilauksiin! Tehdessäsi tilauksen viimeistään 2.2.2020 LIIAn verkkokaupassa, saat tilaukseen ilmaisen toimituksen ja koru toimitetaan perille ennen ystävänpäivää!

Lue lisää →


LIIA toivottaa ihanaa joulun aikaa!

Laura Ikonen

LIIA toivottaa ihanaa joulun aikaa!

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika rauhoittua joulun viettoon. On aika hengähtää, rauhoittua, herkutella, lötkötellä, nauttia lähimpien seurasta ja ladata akkuja uutta vuotta varten. 

LIIA lomailee 23.12.-6.1.
Tällä välin voit kuitenkin tehdä verkkokauppatilauksia, juuri silloin kun sinulle sopii! Kaikki loman aikana tulleet tilaukset toimitetaan heti loppiaisen jälkeen 7.1. alkaen.


Lue lisää →


Joulun ajan tapahtumat 2019

Laura Ikonen

Joulun ajan tapahtumat 2019

LIIA Jewellery on mukana tänäkin vuonna joulun alla järjestettävissä designmarketeissa ja tapahtumissa. Merkkaa tästä päivämäärät kalenteriin, valitse itsellesi sopivin paikka ja aika, ja tule tekemään joulun hankinnat - itselle tai lahjaksi!

Lue lisää →


Postin lakko: Näin LIIA Jewellery minimoi lakon aiheuttamat vaikutukset

Laura Ikonen

Postin lakko: Näin LIIA Jewellery minimoi lakon aiheuttamat vaikutukset

Postin lakko on puhuttanut ja mietityttänyt kovasti. Moni miettii, uskaltaako verkkokauppatilauksia tehdä? Kyllä uskaltaa. LIIA on huomoinut Postin lakon ja pyrimme tekemään kaikkemme, että paketit ja joululahjatilaukset saadaan mutkattomasti perille - kuten aina!

Postin lakon vaikutusten minimoimiseksi LIIA käyttää toistaiseksi Matkahuollon palveluita. Tehdessäsi tilauksen LIIA.fi verkkokaupasta, tilauksesi pakataan normaaliin tapaan pakettitoimitukseksi ja toimitetaan nyt Matkahuollon pakettina osoitteesi perusteella lähimpään noutopisteeseen. Voit milloin tahansa tiedustella tilauksesi etenemistä ja toimitustilannetta sähköpostitse: laura@liia.fi.

Lue lisää →


LIIA viettää kesää Hangon Graniittilinnassa!

Laura Ikonen tapahtumat vinkit workshopit

LIIA viettää kesää Hangon Graniittilinnassa!

Hangon Graniittilinna on avannut ovensa jo toistamiseen ja LIIA viettää tämänkin kesän tiiviisti Hangon merellisessä tunnelmassa. Luvassa on paljon mukavaa kesäpäiviin: voit löytää ihanaa vastuullista muotia, tulla tekemään workshopeja ja tutustua vieraileviin suunnittelijoihin The Maker Bazaar & LIIA Jewelleryn osastolla.

Lue lisää →