Black Friday - LIIA Jewellery

ajankohtaista

27.11.2020 vietetään Black Friday -ostosjuhlaa ympäri maailmaa. Tästä starttaa joulukauden ostossesonki ja päivä on täynnä huikeita tarjouksia ja ostoshysteriaa. LIIAn filosofiaan ja ajatusmaailmaan kuuluu vahvasti se, että suunnittelemme tuotteita, jotka kestävät aikaa. Emme halua kannustaa impulsiivisiin ostoksiin vaan mieluummin harkittuihin ostopäätöksiin ja satsaamaan sellaiseen, josta todella pitää ja joka kestää mukana matkassa vuosia ja vuosia. Sellaiseen, jota voit tarvittaessa huoltaa ja korjata.

Siispä LIIA ei vietä erityisesti Black Fridayta. Toki haluamme kannustaa tekemään tarpeellisia hankintoja ja satsaamaan sellaiseen, jota todella tarvitset. Tue paikallista yrittäjää, käsityöläistä ja itsensä työllistäjää. Tee hankintoja, joista on iloa pitkään.

Tarjoamme tänäänkin laadukkaita, Suomessa valmistettuja koruja, jotka on rakkaudella valmistettu ja suunniteltu vuosien käyttöön. Myymme tuotteet tänäänkin järkevällä hinnalla, josta myös tekijä saa työstänsä ansaitsemansa korvauksen.

Tutustu LIIA Jewellery -mallistoon!

Ihanaa, jos löydät jotain kaunista ja kestävää itsellesi tai vaikkapa pukinkonttiin. Jokainen tilaus saa leveän hymyn yrittäjän ja käsityöläisen huulille!

<3 Laura, LIIA Jewelleryn suunnittelija, kultaseppä ja yrittäjä


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset