Designtori Joulu 2020 - verkossa ja kivijaloissa Tampereella 11.-13.12.2020

 

Tampereen Designtori järjestetään 34. kerran

Tampereen Designtori järjestetään verkossa ja kivijalkaliikkeissä 11.-13.12.2020. LIIA on mukana tapahtumassa diginä ja Tampereen Sokoksella Design on Tampere ry:n osastolla, Woodmindin pisteellä. Tarjoamme messuviikonlopun ajan kaikkiin kotimaan tilauksiin ilmaiset toimitukset. Saat tilauksesi myös aina halutessasi valmiiseen lahjapakettiin. Jätä tästä maininta tilauksellesi viestikenttään tai lisää ilmainen lahjapaketointi ostoskoriin, näin tiedämme valmistella korulahjan valmiiksi.

Liity Facebookissa messuryhmään, josta löydät paljon ihania joululahjavinkkejä! Voit myös kysyä ja keskustella brändien edustajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Messuryhmän löydät Facebookista: Designtori joulu 11.-13.12.2020 verkossa ja Tampereen kivijalkaliikkeissä 

Tutustu messuohjelmaan: designtoritampere.fi

Ohjelmassa vinkkejä hopeakorujen puhdistukseen ekologisesti ja kotikonstein

Messuohjelmassa on luvassa muun muassa vinkkejä hopeakorujen puhdistukseen kotikonstein ja ekologisesti! Messuohjelman aikataulun löydät tapahtuman verkkosivulta designtoritampere.fi , verkossa tapahtuman ohjelman videot julkaistaan aikataulun mukaisesti tapahtuman Facebook-ryhmässä.

Lisäksi löydät LIIA Jewellery -koruja messuviikonlopun ajan Tampereen Sokokselta, Design on Tampereen osastolta, Woodmindin pisteeltä.

Kaipaatko apua koruostoksilla? Ota yhteyttä!

Jos koruostoksilla herää kysymyksiä tai kaipaat apua korun valintaan, lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta, voit laittaa viestiä matalalla kynnyksellä - autan mielelläni! Messuviikonlopun ajan LIIAn pajalla päivystetään myös sähköpostin ääressä ja somessa on luvassa tunnelmia pajalta muun muassa Instagram stoorien muodossa. Tervetuloa mukaan! 

<3 Laura / LIIA Jewellery

laura@liia.fi

 


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset