Joulun ajan tapahtumat 2019

LIIA Jewellery on mukana tänäkin vuonna joulun alla järjestettävissä designmarketeissa ja tapahtumissa. Merkkaa tästä päivämäärät kalenteriin, valitse itsellesi sopivin paikka ja aika, ja tule tekemään joulun hankinnat - itselle tai lahjaksi!

30.11.2019 Uuden Muotoilun Pikkujoulumarket, Naantalin Kaivohuone

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Uuden muotoilun yhdistys UMY ry ja Visit Naantali.  Luvassa on hyvä kattaus suomalaista designia ja tunnelmallinen Naantalin Kaivohuone tarjoaa ihanaa pikkujoulutunnelmaa. Uuden Muotoilun Pikkujoulumarket on avoinna lauantaina 30.11. klo 11-17.

6.-8.12.2019 Ornamon Design Joulu, Kaapelitehdas, Helsinki

Perinteinen Ornamon Design Joulu järjestetään taas joulukuun alussa Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tänä vuonna LIIA Jewellery:lla ei ole omaa myyntipistettä tapahtumassa, mutta LIIAn ihanat korut löydät The Maker Bazaarin myyntipöydästä! The Maker Bazaar tarjoaa hidasta muotia ja vastuullisia valintoja. Se tuo esille pienten vaate- ja asustebrändien sekä suunnittelijoiden tuotteita, mukana myös LIIA Jewellery -korut. 

Lue lisää!

7.12.2019 LIIA Jewellery -myyntitempaus, The Maker Bazaar, Kämp Galleria, Helsinki

Lauantaina 7.12. LIIA Jewellery valtaa The Maker Bazaar -putiikin Kämp Galleriassa! Liikeen normaalin valikoiman lisäksi luvassa on erityiserä LIIA Jewellery -koruja. Mukana on malliston suosikkeja, mutta myös uniikkeja koruja. LIIA Jewelleryn suunnittelija ja kultaseppä Laura on myös paikalla, joten voit mainiosti kysyä lisää koruista, saat vinkkejä korujen huoltoon ja kuulet lisää korujen taustoista, suunnittelusta ja materiaaleista. Tule tekemään hankinnat jouluun - itselle tai lahjaksi!

Lue lisää!

12.12.2019 LIIA Jewellery -myyntitempaus, The Maker Bazaar, Kämp Galleria, Helsinki

Torstaina 12.12. LIIA järjestää vielä toisen myyntitempauksen The Maker Bazaarissa, afterwork -henkeen, klo 14-19. Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan vaikkapa työpäivän jälkeen, tule tutustumaan LIIA Jewellery -koruihin, kuulemaan huoltovinkkejä ja taustoja koruista sekä tekemään vielä hankintoja vaikkapa pukin konttiin!

Lue lisää!

15.12.2019 Uuden Muotoilun Joulumarket, Logomo, Turku

Uuden muotoilun yhdistys järjestää jo perinteeksi muodostuneen Uuden Muotoilun Joulumarketin jälleen Logomossa sunnuntaina 15.12. Tapahtuma kokoaa saman katon alle yli 60 suomalaisen designin huippua! Tapahtuma on avoinna klo 11-17.

Lue lisää!

 

Jos et pääse paikan päälle tapahtumiin, voit mainiosti tehdä koruostoksia vaikka kotisohvalta LIIA.fi -verkkokaupassa! LIIA on pyrkinyt minimoimaan Postin lakon aiheuttamat vaikutukset ja loppuvuoden ajan toimitamme kaikki paketit Matkahuollon pakettipalveluina. Verkkokauppatilaukset on mahdollista myös noutaa joko Tammisaaren työhuoneelta tai tapahtumista, joissa LIIA on mukana. Jos haluat noutaa tilauksesi tai tiedustella tarkempia tietoja tilauksesi toimitukseen liittyen, ole yhteyksissä: laura@liia.fi.


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset