Joulun korulahjavinkit

Korulahja on klassikko

Koru on ihana tapa muistaa tärkeää ihmistä. Se on lahja, josta on iloa pitkään ja korulla voi kauniilla tavalla välittää tunteita tai siihen voi kätkeytyä syvällisempää merkitystä, muistoja ja tunteita. Hopeakoru voi kulkea mukana vuosia ja vuosia, ja parhaimmillaan siirtyä jatkossa sukupolvelta toiselle.

LIIAn korut suunnitellaan kestämään aikaa, eikä vain yhtä sesonkia. Yksinkertainen muotokieli toimii moneen tilanteeseen ja se usein miellyttää pitkään. Pelkistettykin koru voi kantaa mukana ihania muistoja ja kulkea kantajallaan niin arjessa kuin juhlassa.

Tässä muutama täsmävinkki joulupaketteihin!

Lahja rakkaalle, siskolle, äidille tai tärkeälle ystävälle

YHDESSÄ-riipus on ihana lahja tärkeälle ihmiselle. Sen inspiraationa onkin ollut ystävyys ja rakkaus. Korun kaksi lehdykkää ovat kuin sydämen puolikkaat, jotka hopeinen lenkki sitoo yhteen. Koru symbolisoi rakkautta ja muistuttaa tärkeästä hetkestä tai lahjanantajasta. Riipuksen pelkistetty ja yksinkertainen muotokieli sopii moneen tilanteeseen.

Tutustu tarkemmin YHDESSÄ-riipukseen

Lue myös aiempi blogikirjoitus: Ideasta koruksi: YHDESSÄ-riipus

Personoitu koru on kantajalleen erityinen

Kun koru on personoitu ajatuksella nimenomaan lahjansaajalle, on koru kantajalleen aivan erityinen. Uniikkeihin tekstikoruihin voi itse valita sopivan pienen tekstin, sanan tai lausahduksen. Sana voi olla muisto, tärkeä päivämäärä, nimikirjaimet tai vaikka voimasana, joka auttaa jaksamaan elämän myrskyissä tai muistuttaa jostain tärkeästä asiasta tai elämänasenteesta. 

Sirot korvakorut arkeen ja juhlaan

Korvakorut ovat lahja arkeen ja juhlaan. Pienet, sirot ja pelkistetyt korut toimivat arjessa ja voivat kulkea mukana vaikka päivittäin! HUURRE- ja KUULAS-sarjan pienet hopeakorvakorut ovat monen suosikkeja arkeen ja istuvat upeasti juhlavampaankin tilanteeseen.

Tutustu kaikkiin LIIA Jewellery korvakoruihin!

Riipus on varma valinta

Jos et ole aivan varma onko lahjansaajalla reikiä tai käyttääkö hän korvakoruja, on riipus aina varma valinta. Kun valitsee tyyliltään pelkistetyn yksinkertaisen, toimii koru monessa tilanteessa. 

Tutustu kaikkiin LIIA Jewellery -riipuksiin ja kaulakoruihin.

Saat aina halutessasi korutilauksesi valmiiseen lahjapakettiin. Ilmoita toiveesi tilauksen viestikentässä tai klikkaa ostoskoriin mukaan ilmainen lahjapaketointi. Näin tiedämme valmistella lahjan jo valmiiksi.


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset