LIIA viettää kesää Hangon Graniittilinnassa!

tapahtumat vinkit workshopit

Hangon Graniittilinna on avannut ovensa jo toistamiseen, ja LIIA viettää tämänkin kesän tiiviisti Hangon merellisessä tunnelmassa. Vilkkaalla paikalla Hangon Itäsatamassa on vanha, upea teollisuusrakennus Hangon Graniittilinna herännyt eloon, kun sen on täyttänyt tänäkin kesänä useat pienet putiikit sekä ihana kesäinen tunnelma. Myymälät tarjoavat paljon vaatetusta, asusteita, sisustusta sekä taidetta. Rakennuksen meren puoleisessa päädyssä on ihana Café Konttori, jossa on lämmin ja rento tunnelma (sekä ihan parhaat täytetyt croissantit!). Toisessa päädyssä on aurinkoinen terassi, jossa voi nauttia vaikka lasin kuohuvaa ostosten lomassa ja fiilistellä Hangon kesää. 

Tänä vuonna LIIA Jewelleryn Hangon pop up toteutetaan yhteistyössä The Maker Bazaarin kanssa ja samalta osastolta löytyy paljon vastuullista muotia yhdestä paikasta. Yhteistyö startattiin kivasti käyntiin jo keväällä Helsingissä ja tästä on hyvä jatkaa Hangon maisemissa. Lisäksi Hangon Graniittilinnassa on jo viime kesästä tuttuun tapaan myös pieni paja kesän ajan. Eli saatat nähdä myös kultasepän työssään, jos vierailet Graniittilinnassa. 

Workshopeja järjestetään myös ahkerasti LIIA Jewelleryn osastolla ja voit ajanvarauksella tulla tekemään omaa, uniikkia hopeista tekstikorua! Saat valita mieluisan ketjun ja sopivan hopealaatan, sen jälkeen suunnitellaan siihen jokin tärkeä teksti tai pieni koodi ja pääset ohjatusti vasaroimaan tekstisi omaan koruun. Korusta tulee varmasti uniikki ja erityisen tärkeä, kun pääset jättämään siihen oman kädenjälkesi. Workshopiin voi tulla yksin, kaverin kanssa tai vaikka pienellä porukalla. Kiva idea vaikka kaveriporukalle tai esimerkiksi polttariohjelmaksi ja muuten aika ihana lahjaidea! (Lisätietoa & ajanvaraukset workshopeihin: laura@liia.fi)

Tekstikorun teko on melko helppoa, joten kuka vaan voi tulla tekemään omaa, uniikkia tekstikoruaan ohjatusti. Heti avajaisviikolla saimme pajalle aivan ihanan tiimin, kun äiti ja pieni tytär tulivat tekemään yhteistuumin korut toisilleen. Molempien koruihin tehtiin pienet < 3 -kuviot ja yhteistyössä syntyi ihanat ranteeseen pujotettavat hopealaatat, jotka ovat muisto ihanasta yhteisestä hetkestä! 

Pajalla riitti ilon kiljahduksia, hymyä, naurua ja voin sanoa, että pajalaiset poistuivat levein hymyin, mutta myös itse ohjaaja-kultaseppä jäi hymyssäsuin pajalle! 

Kesän mittaan LIIA Jewellery & The Maker Bazaar -osastolla Hangon Graniittilinnassa tapahtuu paljon muutakin kiinnostavaa. Jo tällä viikolla luvassa on neulonta-workshop suunnittelija Maija Toukolehdon ohjaamana. Maija saapuu Hangon Graniittilinnaan kertomaan työstään ja Tipukonvehti -tuotemerkkinsä upeista, uniikeista neuleista sekä ohjaa workshopissa myös pajalaisia suunnittelemaan oman kuosin ja toteuttamaan oman mallitilkun. Olet siis lämpimästi tervetullut kuulemaan lisää Tipukonvehdin uniikeista neuleista ja suunnittelijan luovasta työstä, vaikket omaa mallitilkkua tulisikaan tekemään!

Tuleville viikoille on luvassa lisää erilaisia luovia workshopeja ja kiinnostavia suunnittelijavierailuita. Luvassa on mm. myös vierailu Eväkäs-tuotemerkiltä ja saamme kuulla lisää kalannahkasta materiaalina, miksi se on vastuullinen ja mielenkiintoinen materiaali ja mitä kaikkea siitä voi tehdä? Pääset myös ehkä itsekin työstämään jotain kivaa tästä kiinnostavasta materiaalista! Pysy siis kuulolla, lisätietoa luvassa piakkoin! Parhaiten saat tiedon tulevista tapahtumista seuraavalla some-kanaviamme:

Hangon Graniittilinna: https://www.facebook.com/hangongraniittilinna/

LIIA Jewellery: https://www.facebook.com/LIIAjewellery/

The Maker Bazaar: https://www.facebook.com/themakerjournal/

Lisätietoja ja varaukset workshopeihin: laura@liia.fi

Nähdään Graniittilinnassa! <3 


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset