LIIA Jewellery on osa vastuullisen muodin edelläkävijöiden joukkoa!

vastuullisuus

Vastuullisuus on yksi keskeisimmistä arvoista LIIA Jewelleryn toiminnassa ja suunnittelussa, myös yhteistyökumppaneiksi valitaan samat arvot jakavia yrityksiä. LIIA  on mukana uudistetussa IVALO.com:ssa – vastuullisen muodin verkkokaupassa, joka on kehittänyt ja ottanut käyttöön vastuullisuuden viitekehyksen. Tämän avulla yritysten vastuullisuustyö tuodaan helposti ymmärrettävään ja näkyvään muotoon myös kuluttajalle.

LIIAn toiminnassa, suunnittelussa ja arkisissa valinnoissa vastuullisuus on vahvasti läsnä. Pyrkimyksenä on huomioida tuotteen koko elinkaari, löytää mahdollisimman kestäviä, ympäristöystävällisiä, turvallisia ja terveellisiä ratkaisuja korunvalmistukseen sekä tuottaa koruja, jotka kestävät aikaa. Myös LIIAn yhteistyökumppanit jakavat saman arvomaailman. LIIA Jewellery -mallisto on mukana myös uudistetussa IVALO.com:ssa - vastuullisen muodin verkkokaupassa, joka kokoaa yhteen paikkaan vastuullisen muodin edelläkävijoitä. 

IVALO.COM on kehittänyt ja ottanut käyttöön vastuullisen muodin viitekehyksen, jonka avulla se arvioi kauppapaikalle liittyvien brändien vastuullisuuden lähtötason ja tukee niiden vastuullisuustyötä kokonaisvaltaisesti. Verkkokaupassa jokaisen brändin kohdalla löytyy helposti ymmärrettävään muotoon kiteytetty vastuullisuuden viitekehys, joka käsittää tärkeitä vastuullisuuteen liittyviä teemoja ja esittää millä tasolla brändi niitä tällä hetkellä toteuttaa. 

Viestiminen vastuullisuudesta voi olla haastavaa ja toisaalta kuluttajan voi olla vaikeaa hahmottaa mitä yritysten (mainos)puheet käytännössä tarkoittavat. IVALOn vastuullisuuden viitekehyksen avulla tätä on pyritty selkeyttämään ja vastuullisuuteen liittyviä tärkeitä teemoja on avattu helposti hahmotettavalla tavalla.

LIIAn toiminnassa ja suunnittelussa vastuullisuus on keskeinen teema, joka on läsnä kaikissa päätöksissä. Niin arkisissa valinnoissa kuin tuotesuunnittelussa sekä laajoja linjoja visioidessa ja yrityksen strategiaa kehittäessä. Aina parhaita ratkaisuja ei ole heti tarjolla, mutta niihin pyritään valitsemaan tilanteen mukaan mahdollisimman hyviä vaihtoehtoja. Seurataan, kyseenalaistetaan, pyydetään ja haetaan yhä parempia käytäntöjä – eli vastuullisuuden parissa työskennellään pitkäjänteisesti.

LIIA on ilolla ja ylpeydellä mukana IVALO.com:ssa ja tässä vastuullisen muodin edelläkävijöiden joukossa!

Jos haluat tietää lisää vastuullisuustyöstämme, ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää!

Lue myös aiempi blogikirjoitus: Vastuullisia valintoja – mitä se tarkoittaa?

Ja tutustu IVALO.com:iin

 


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset