LIIA Jewellery mukana Uuden Muotoilun Kevätmarketissa Turussa

ajankohtaista tapahtumat

Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna LIIAn ja paljon muuta ihanaa suomalaista muotoilua löytää Turun kaupunginteatterilta! Sunnuntaina 5.5.2019 on nimittäin luvassa Uuden Muotoilun Yhdistyksen järjestämä perinteinen Uuden Muotoilun Kevätmarket. Mukana on yli 30 designmerkkiä ja tarjolla kaunista kotimaista muotoilua, sisustusta, vaatteita ja tietysti ihania koruja! Oiva tilaisuus tulla tekemään löytöjä vaikkapa kevään juhlijoiden lahjapaketteihin: äidille, ylioppilaille, rippijuhliin ja valmistujaisiin tai vaikkapa hankkia korut omaan asuun kevään ja kesän juhliin. Tapahtuma on avoinna sunnuntaina klo 11-17 ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtumassa polkaistaan käyntiin Turku Design Festival-vuosi, ainutlaatuinen muotoilun vuosi Turkuun.
LIIAn myyntipöydässä on mahdollisuus tutustua myös uuteen MOODS-korusarjaan. Se on jotain ihan uutta! Hopean rinnalla LIIA Jewellery -mallistossa on materiaalina nyt myös puu sekä ihania, keväisiä värejä! Puuosat valmistetaan läheisellä puusepänverstaalla, jonka jälkeen ne toimitetaan LIIAn pajalle Tammisaareen ja maalataan käsin sekä lakataan ja lisätään koruihin hopeiset osat. MOODS-sarjan kaulakoru muuntautuu moneen tilanteeseen, fiiliksen mukaan! Tutustu MOODS-koruihin jo ennakkoon täällä tai tule katsomaan sunnuntaina Uuden Muotoilun Kevätmarketiin!
Mukaan lähtee toki myös hopeakorumallistoa ja suosikkeja LIIAn mallistosta. Esimerkiksi YHDESSÄ-riipus on ikisuosikki lahjaksi (vaikka äidille, mummolle, rakkaalle, siskolle, ystävälle...), joten ainakin näitä pakataan mukaan! Ja LEHDET-korusarjaa, joka on ihana juurikin kevääseen ja kesään. Tiesitkö, että oikeastaan jokainen LEHDET-koru on vähän erilainen, uniikki yksilö? Korut nimittäin tehdään käsityönä niin, että jokainen lehti saa ikään kuin istahtaa omalle paikalleen. Näin koruissa on eläväinen muoto - ihan niin kuin luonnossakin!
Vaikka LIIAn paja sijaitsee Tammisaaressa ja korut valmistuvat siellä, on LIIA mukana monissa muotoilutapahtumissa ja designmyyjäisissä sekä järjestää omia pop upeja. Blogiin päivitetään tulevia tapahtumia ja voit täältä näppärästi seurata mitä kaikkea on tulossa! Klikkaamalla "ajankohtaista" tai "tapahtumat" tageja, saat esille postaukset tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. 
Keväälle on luvassa tapahtumia Turku - Helsinki -akselilla ja kesää LIIA viettää taas pop up -putiikin merkeissä Hangossa, Hangon Graniittilinnassa.
Ja hei, jos haluaisit nähdä LIIAn jossain sinua lähellä olevassa tapahtumassa, kerro ihmeessä! Otan mielelläni toiveita vastaan ja katsotaan, josko ensi kerralla ehditään sinne!
Toivottavasti sunnuntaina nähdään Turussa Uuden Muotoilun Kevätmarketissa!
Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman Facebook-sivuilta täältä

Uudemmat postaukset