Muista ystävänpäivänä rakasta ihmistä!

ajankohtaista lahjat vinkit

Alkuvuoden ehkä ihanin juhla on pian täällä! Nimittäin ystävänpäivä. 14.2. juhlitaan meillä Suomessa nimeomaan ystävyyttä. Silloin onkin hyvä tilaisuus muistaa tärkeitä ihmisiä ympärillä. Rakkaita ihmisiä, jotka tekevät elämästä ja arjesta vähän helpompaa, kauniimpaa, kevyempää ja hauskempaa.
Ihana idea muistaa rakasta ystävää, puolisoa, siskoa tai muuta tärkeää ihmistä on korulahja. Se on varsinainen klassikko. Mutta koru on myös kaunis tapa kantaa mukanaan tärkeitä muistoja tai voimaannuttavaa ajatusta. Uniikkeihin tekstikoruihin voit tallettaa juuri oman tärkeän viestisi. Korut valmistetaan aina tilauksesta, joten personoitu teksitkoru on hyvä tilata ajoissa. Jos haluaisit tekstikorun ystävänpäiväksi 14.2.2020, ehdit vielä! Viikon 5 aikana tehdyt tekstikorutilaukset ehtivät vielä ystävänpäiväksi. Eli tee tekstikorutilauksesi viimeistään 2.2.2020, niin se ehtii lahjapakettiin ystävälle! <3
Toinen ihana idea tähän teemaan on YHDESSÄ-riipus. Sen inspiraationa on ollut juurikin ystävyys ja rakkaus. Korun lehdykät ovat kuin kaksi sydämen puolikasta, jotka hopeinen lenkki sitoo yhteen. Sen muotokieli on kuitenkin hyvin pelkistetty ja abstrakti, joten riipus sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja kulkee mukana vuodesta toiseen. Tutustu tarkemmin YHDESSÄ-riipukseen.
YHDESSÄ-riipus on myös mahdollista personoida erityisellä kaiverruksella. Jos haluaisit riipukseen jonkin merkityksellisen kaiverruksen, ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus!
Kun tilaat ystävänpäivän lahjat ajoissa, tarjoaa LIIA nyt ilmaiset toimitukset kaikkiin kotimaan tilauksiin! Tehdessäsi tilauksen viimeistään 2.2.2020 LIIAn verkkokaupassa, saat tilaukseen ilmaisen toimituksen ja koru toimitetaan perille ennen ystävänpäivää!

Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset