Postin lakko: Näin LIIA Jewellery minimoi lakon aiheuttamat vaikutukset

Postin lakko on puhuttanut ja mietityttänyt kovasti. Moni miettii, uskaltaako verkkokauppatilauksia tehdä? Kyllä uskaltaa. LIIA on huomoinut Postin lakon ja pyrimme tekemään kaikkemme, että paketit ja joululahjatilaukset saadaan mutkattomasti perille - kuten aina!

Postin lakon vaikutusten minimoimiseksi LIIA käyttää toistaiseksi Matkahuollon palveluita. Tehdessäsi tilauksen LIIA.fi verkkokaupasta, tilauksesi pakataan normaaliin tapaan pakettitoimitukseksi ja toimitetaan nyt Matkahuollon pakettina osoitteesi perusteella lähimpään noutopisteeseen. Voit milloin tahansa tiedustella tilauksesi etenemistä ja toimitustilannetta sähköpostitse: laura@liia.fi .

Jos liikut Tammisaaren lähettyvillä, voit myös noutaa tilauksesi LIIAn työhuoneelta. Olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan LIIAn pajalla, otathan ennen saapumistasi yhteyttä: laura@liia.fi. 

LIIA Jewelleryn jälleenmyyjät palvelevat myös lämmöllä ja ammattitaidolla! Teemme tiivistä yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme kanssa, käy kurkkaamassa täältä, missä on lähin jälleenmyyjäsi!

VINKKI!

Helsingin keskustassa liikkuvien kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa marraskuussa IVALO.comin pop upiin Kampissa, Radisson Blu Royal Hotellin aulassa. LIIA Jewellery on mukana IVALO.comissa sekä Radisson Blun & IVALOn juuri startanneessa upeassa yhteistyössä. Sen myötä vastuullista muotia on tarjolla marraskuun ajan hotellin aulan pop up - putiikissa.

IVALO pop up / Radisson Blu Royal

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki 


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset