AJANKOHTAISTA — vinkit

Aika päivittää toimistotyyli?

Laura Ikonen ajankohtaista business tyyli vinkit

Aika päivittää toimistotyyli?

Lomat on lomailtu, ja niin LIIAn pajalla kuin työpaikoillakin on pikkuhiljaa palailtu kesälomien jälkeen arkeen. Kevään pitkän etätyöjakson jälkeen moni on päässyt takaisin toimistolle - ainakin osittain.


Jos kotitoimiston rennot vaatteet ja kesäloman pörröttämä tukka on aika vaihtaa siistimpään toimistotyyliin...

Lue lisää →


Muista ystävänpäivänä rakasta ihmistä!

Laura Ikonen ajankohtaista lahjat vinkit

Muista ystävänpäivänä rakasta ihmistä!

Alkuvuoden ehkä ihanin juhla on pian täällä! Nimittäin ystävänpäivä. 14.2. juhlitaan meillä Suomessa nimeomaan ystävyyttä. Silloin onkin hyvä tilaisuus muistaa tärkeitä ihmisiä ympärillä. Rakkaita ihmisiä, jotka tekevät elämästä ja arjesta vähän helpompaa, kauniimpaa, kevyempää ja hauskempaa.
Ihana idea muistaa rakasta ystävää, puolisoa, siskoa tai muuta tärkeää ihmistä on korulahja. Se on varsinainen klassikko.  Mutta koru on myös kaunis tapa kantaa mukanaan tärkeitä muistoja tai voimaannuttavaa ajatusta.
Kun tilaat ystävänpäivän lahjat ajoissa, tarjoaa LIIA nyt ilmaiset toimitukset kaikkiin kotimaan tilauksiin! Tehdessäsi tilauksen viimeistään 2.2.2020 LIIAn verkkokaupassa, saat tilaukseen ilmaisen toimituksen ja koru toimitetaan perille ennen ystävänpäivää!

Lue lisää →


LIIA viettää kesää Hangon Graniittilinnassa!

Laura Ikonen tapahtumat vinkit workshopit

LIIA viettää kesää Hangon Graniittilinnassa!

Hangon Graniittilinna on avannut ovensa jo toistamiseen ja LIIA viettää tämänkin kesän tiiviisti Hangon merellisessä tunnelmassa. Luvassa on paljon mukavaa kesäpäiviin: voit löytää ihanaa vastuullista muotia, tulla tekemään workshopeja ja tutustua vieraileviin suunnittelijoihin The Maker Bazaar & LIIA Jewelleryn osastolla.

Lue lisää →