The Maker & LIIA Jewellery: vastuullista muotia Kämp Galleriassa

ajankohtaista tapahtumat

Hyviä uutisia! The Maker on avannut uuden liikkeen Helsingin ydinkeskustaan Kämp Galleriaan ja LIIA Jewellery on mukana ensimmäisen kuukauden touko-kesäkuussa! The Makerin konseptiin kuuluu tuoda esille nuoria ja lahjakkaita vaate- ja asustesuunnittelijoita, keväällä mukana on LIIA. The Maker & LIIA Jewellery pop up on avoinna Kämp Galleriassa päivittäin 8.6.2019 saakka, jonka jälkeen siirrymme kesäkaudeksi Hangon Graniittilinnaan

Laatu, ajattomuus ja käsityötaito ovat sydämen asioita niin The Makerille kuin LIIA:llekin. Tarinat tuotteiden takana, käsillä tekemisen arvostus ja hitaampi lähestymistapa ovat keskeisiä molempien yritysten filosofiassa. The Makerin valikoimaan kuuluu suomalaisten ja singaporelaisten suunnittelijoiden uniikkeja artesaani slow fashion vaatteita. Yhdistämällä LIIAn skandinaavinen ajattomuus The Makerin artesaanivaatteiden yksityiskohtiin luomme uniikin konseptin, joka perustuu käsintehtyyn ja yksilölliseen designiin.

Liikkeestä löydät ihania aarteita omaan vaatekaappiin ja hyviä lahjaideoita myös kevään juhliin ja paketteihin ylioppilaille, valmistuville sekä kesän häihin, rippijuhliin ja muihin rientoihin. 

Liikkeessä on paikalla päivittäin joko The Makerin yrittäjä Jennie tai minä, LIIAn Laura. Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja jaamme tarinoita tuotteiden takaa! Liikkeessä tullaan järjestämään myös workshopeja, joten jos haluaisit päästä tekemään omaa, uniikkia tekstikorua, ota yhteyttä! Tekstikoruworkshopeja on mahdollista tulla tekemään Kämp Gallerian liikkeeseen ajanvarauksella (varaukset: laura@liia.fi) . Tulemme järjestämään liikkeessä myös muita tapahtumia ja mielenkiintoista ohjelmaa. Liike on paitsi paikka löytää ihania vaatteita ja asusteita, myös kohtauspaikka kaikille vastuullisesta muodista kiinnostuneille. Olisi ihanaa jakaa ajatuksia teidän kanssa, joten tulethan piipahtamaan!

Seuraa some-kanaviamme, niin pysyt perässä mitä on meneillään ja mitä kaikkea on tulossa:

Facebook: The Maker Journal & LIIA Jewellery

Instagram: @themakerjournal & @liiajewellery

Kämp Gallerian liikkeen löydät 1. kerroksesta läheltä Aleksanterinkadun sisäänkäyntiä. Liike on avoinna päivittäin 8.6.2019 saakka seuraavasti:

Ma-Pe 10-19

La 10-17

Su 12-16

Tämän jälkeen siirrymme kesäkaudeksi Hangon Graniittilinnaan ja syyskuussa The Maker palaa takaisin Kämp Galleriaan!


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset