LIIAN BLOGI

LIIAn Black Friday

Laura Ikonen

LIIAn Black Friday

Taas vietetään Black Fridayta. Kulutusjuhlaa, joka on vuosien varrella rantautunut myös Suomeen ja vauhti tuntuu vain kiihtyvän. Kaupat ja verkkokaupat pursuavat kovia ale-kampanjoita. LIIAn ajatusmaailmaan tämä ei oikein istu. Kaikki LIIA Jewellery -korut tehdään käsityönä, ne suunnitellaan kestämään aikaa ja niiden valmistuksessa pyritään toteuttamaan mahdollisimman kestävää ajattelua. LIIA Jewelleryn koruja ei suunnitella kausi kerrallaan ja uusita vuosittain. LIIA Jewellery korumallisto kasvaa pitkäjänteisesti ja sitä suunnitellaan ajatuksella, että korut kulkisivat mukana vuosia, tilanteesta toiseen.

Lue lisää →


Vastuullisia valintoja - mitä se tarkoittaa?

Laura Ikonen vastuullisuus Yritys

Vastuullisia valintoja - mitä se tarkoittaa?

Yksi keskeisistä arvoista LIIAn työssä ja toiminnassa on vastuullisuus. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Tässä blogipostauksessa pyrin avaamaan tätä vähän enemmän ja kerron lisää mm. materiaalivalinnoista, työtavoista yms. ja miten näihin on päädytty.

Lue lisää →


Lahjaideat kevään ylioppilaille ja vinkit kesän juhlakauteen

Laura Ikonen ajankohtaista lahjat vinkit

Lahjaideat kevään ylioppilaille ja vinkit kesän juhlakauteen

Kevään juhlakausi on ihan pian kuumimmillaan ja halusin vinkata muutamia ihania ideoita valmistuvien ja ylioppilaiden lahjapaketteihin tai kevään ja kesän juhliin itselle. Korulahja on klassikko ja mikäpä sen parempaa, jos valmistuvan tai ylioppilaan lahjaan voi samalla paketoida suomalaista muotoilua ja laadukasta käsityötä, josta on iloa vuosiksi. Myös omaa juhlapukeutumista voi piristää ihanasti näyttävillä koruilla. 

Lue lisää →


Yritys- & yrittäjäesittely: LIIA Jewellery / Laura Ikonen

Laura Ikonen Yrittäjä Yritys

Yritys- & yrittäjäesittely: LIIA Jewellery / Laura Ikonen

LIIA Jewellery -korumallisto lanseerattiin keväällä 2017, kun yritys LIIA Design syntyi haaveesta toteuttaa itseään, tehdä mielekästä työtä ja tuottaa käsityönä laadukkaita koruja, laadukkaista materiaaleista. LIIA toimii yhden naisen voimin Tammisaaressa, Suomen etelärannikolla. 

LIIAn blogissa syvennytään kultaseppäyrittäjän arkeen, avataan korusuunnittelun ja korunteon vaiheita, materiaalivalintoja, pohditaan vastuullisuutta korualalla, tarjotaan koruinspiraatiota ja avataan tarinoita LIIAn korujen takaa. Ensimmäisenä blogissa on esittelyssä yrittäjä itse: LIIAn Laura.

Lue lisää →