LIIAn Black Friday

Taas vietetään Black Fridayta. Kulutusjuhlaa, joka on vuosien varrella rantautunut myös Suomeen ja vauhti tuntuu vain kiihtyvän. Kaupat ja verkkokaupat pursuavat kovia ale-kampanjoita. LIIAn ajatusmaailmaan tämä ei oikein istu. Kaikki LIIA Jewellery -korut tehdään käsityönä, ne suunnitellaan kestämään aikaa ja niiden valmistuksessa pyritään toteuttamaan mahdollisimman kestävää ajattelua. LIIA Jewelleryn koruja ei suunnitella kausi kerrallaan ja uusita vuosittain. LIIA Jewellery korumallisto kasvaa pitkäjänteisesti ja sitä suunnitellaan ajatuksella, että korut kulkisivat mukana vuosia, tilanteesta toiseen. 

LIIA Jewelleryn korut pyritään hinnoittelemaan siten, että tekijä saa työstään sopivan korvauksen ja että yritystoiminta näiden ympärillä on kannattavaa. Jokaiselle portaalle tuotantoketjussa tulisi jäädä asianmukainen korvaus. Lisäksi kuluja syntyy markkinoinnista, tuotekehityksestä ja yrityksen pyörittämisestä. Ylimääräistä lisää emme halua hintoihin alennuskampanjoiden varalta sisällyttää. LIIAn ajatusmaailmaan sopii paremmin se, että tuotteet tarjotaan reiluun hintaan vuoden jokaisena päivänä. Siten, että tuotteen valmistuksesta jää jokaiselle osapuolelle asiallinen korvaus. Haluamme kannustaa siihen, että tehdään hankintoja harkiten, satsataan laatuun ja kestäviin tuotteisiin. Sellaisiin, joita vaalimme pitkään, tuotteisiin, joita voi huoltaa ja korjata. 

Haluamme kannustaa kestäviin valintoihin ja toivomme, että kestävillä valinnoilla voimme tarjota paremman tulevaisuuden, puhtaamman luonnon ja hyvät olot myös tuleville sukupolville. 

LIIA ei siis tarjoa Black Fridayna alennuskampanjoita. Sen sijaan haluamme ottaa kantaa päivän teemaan lahjoittamalla tänään 29.11.2019 LIIA.fi -verkkokaupan kokonaismyynnistä 10 % Suomen Luonnonsuojeluliitolle vehreiden metsien, puhtaiden vesien ja herkän suoluonnon säilyttämiseen. Eli kun teet ostoksesi LIIA.fi -verkkokaupassa tänään, voit tehdä samalla hiukan myös hyvää!

Tutustu tuotteisiin tästä!

Tiesitkö, että LIIA tekee pitkäjänteistä työtä lahjoittaen myös kaikista vuoden 2019 aikana myydyistä KOIVU-riipuksista Suomen Luonnonsuojeluliitolle? Muunneltava KOIVU-riipus on kunnianosoitus Suomen luonnon monipuolisuudelle ja siksi haluamme sen myötä tukea upeaa luontoamme. Tutustu koruun tarkemmin!


Vanhemmat postaukset


Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit hyväksytään manuaalisesti ennen julkaisua