JÄLLEENMYYJÄT

LIIAn koruja voit ostaa perinteisistä kivijalkamyymälöistä, verkkokaupasta tai näppärästä mobiilisovelluksesta. Tällä hetkellä löydät LIIAn korut kivijalkaliikkeistä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Kesällä 2018 myös LIIAn pop up -liikkeestä Hangosta! Katso sinulle sopivimmat jälleenmyyjät tästä:

Hangon Graniittilinna on Hangon Itäsatamassa sijaitseva pop up -myymälä kesäkaudelle 2018. Rakennus on vanha, upea teollisuusrakennus vilkkaalla paikalla, makasiiniravintoloiden vieressä, HSF:ää vastapäätä Hangon Itäsatamassa. Saman katon alta löytyy LIIA Jewelleryn pop up liike & työtila sekä monenlaisia putiikkeja, vaatteita, sisustusta, taidetta, herkkuja sekä kahvila ja terassi. 

Avoinna joka päivä 26.6.-12.8. klo 11-18 

Elokuun lopulla
pe-su 17.8.-19.8. klo 11-18
pe-su 24.8.-26.8. klo 11-18

Lisätietoa Hangon Graniittilinnan Facebook-sivulta ja tapahtumasivulta Facebookista.

Osoite: Satamakatu 4, Hanko

Tervetuloa!

Weecos on verkossa toimiva kauppapaikka, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat yritykset.

"Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen."

www.weecos.com/stores/LIIA

IVALO on mobiilisovellus, joka tuo maailman nousevien suunnittelijoiden vaatteet sekä asusteet suoraan puhelimeesi.

Älä tyydy massamuotiin! IVALOn avulla löydät kiinnostavimpien suunnittelijoiden tuotteet ympäri maailman. Selaa mielenkiintoisten suunnittelijoiden luomuksia, löydä uudet suosikkisi ja erotu!

Lataa sovellus iPhonelle täältä ja Androidille täältä!

TRE on design ja lifestyle konseptiliike Helsingin ydinkeskustassa.

"TRE on maailman suurin suomalaisen muotoilun ja muodin konseptikauppa - kivijalassa ja verkossa.

Me uskomme, että tekemällä hyviä valintoja elät onnellisempaa arkea. Sen takia haluamme tarjota valikoiman, jonka takana itse voimme seistä 100%."

Osoite: Mikonkatu 6, Helsinki

www.worldoftre.com

Finnish Designers Boutique Onemanband OMB:lla on kivijalkaliikkeet sekä Tampereen että Turun keskustassa ja lisäksi verkkokauppa. OMB edustaa noin 50 suomalaista designeria ja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan suomalaiseen muotiin. 

Osoite, Tampere: Hatanpään valtatie 6 LH 6, Tampere

Osoite, Turku: Yliopistonkatu 24 LK 3, Turku

www.omb.fi

Radisson Blu Plaza Hotel on rakennuksen 100-vuotisen historiansa aikana ollut aina yksi Helsingin kaupankäynnin keskuksista ja merkittävimpien tapahtumien ja kohtaamisten syntysija. Keskeisen sijaintinsa ja palkitun palvelun avulla Plaza on vakiinnuttanut asemansa paitsi kansainvälisen liike-elämän, myös kulttuurin ja ravintolaelämän ytimessä. Plazassa kohdataan, tullaan nähdyksi ja luodaan uusia alkuja.

Nyt voit tehdä myös koruostoksia Radisson Blu Plaza Hotellin aulassa. Esillä on vaihtuva valikoima LIIAn mallistoa ja LIIA toimii Radisson Blu Plaza Hotellin yhteistyökumppanina erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. 

Osoite: Mikonkatu 23, Helsinki

www.radissonblu.com/fi/plazahotelli-helsinki