OSTOKSILLE

Klikkaa verkkokauppaan tästä!

LIIAn koruja voit ostaa perinteisistä kivijalkamyymälöistä, verkkokaupasta tai näppärästä mobiilisovelluksesta. Tällä hetkellä löydät LIIAn korut kivijalkaliikkeistä Helsingistä, Tampereelta ja Rovaniemeltä. Katso sinulle sopivimmat jälleenmyyjät tästä:

Weecos on verkossa toimiva kauppapaikka, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat yritykset.

"Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen."

www.weecos.com/stores/LIIA

IVALO on mobiilisovellus, joka tuo maailman nousevien suunnittelijoiden vaatteet sekä asusteet suoraan puhelimeesi.

Älä tyydy massamuotiin! IVALOn avulla löydät kiinnostavimpien suunnittelijoiden tuotteet ympäri maailman. Selaa mielenkiintoisten suunnittelijoiden luomuksia, löydä uudet suosikkisi ja erotu!

Lataa sovellus iPhonelle täältä ja Androidille täältä!

Finnish Designers Boutique Onemanband OMB:lla on kivijalkaliikkeet sekä Tampereella että Jyväskylässä lisäksi verkkokauppa. OMB edustaa noin 50 suomalaista designeria ja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan suomalaiseen muotiin.

Osoite, Tampere: Hatanpään valtatie 6 LH 6, Tampere

www.omb.fi

Radisson Blu Plaza Hotel on rakennuksen 100-vuotisen historiansa aikana ollut aina yksi Helsingin kaupankäynnin keskuksista ja merkittävimpien tapahtumien ja kohtaamisten syntysija. Keskeisen sijaintinsa ja palkitun palvelun avulla Plaza on vakiinnuttanut asemansa paitsi kansainvälisen liike-elämän, myös kulttuurin ja ravintolaelämän ytimessä. Plazassa kohdataan, tullaan nähdyksi ja luodaan uusia alkuja.

Nyt voit tehdä myös koruostoksia Radisson Blu Plaza Hotellin aulassa. Esillä on vaihtuva valikoima LIIAn mallistoa ja LIIA toimii Radisson Blu Plaza Hotellin yhteistyökumppanina erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. 

Osoite: Mikonkatu 23, Helsinki

www.radissonblu.com/fi/plazahotelli-helsinki

Kulttuuritalo Korundi on ihmisten ja taiteiden tila Rovaniemellä. Se on Rovaniemen taidemuseon ja Lapin kamariorkesterin koti, jossa maailma aukeaa pohjoisesta perspektiivistä. Korundissa kohtaavat taiteen tekijät ja kokijat, arki ja juhla, historia ja nykyinen.

Korundi on kulttuurin kivijalka Lapissa, toisesta maailmansodasta selvinnyt postiautovarikko, joka välittää viestiä nyt taiteen kautta. Punatiilinen maamerkki on tyylikäs kokous- ja juhlapaikka, jossa ensiluokkaiset järjestelyt ja palvelu takaavat mieleenpainuvat hetket.

Korundin Shop sijaitsee keskeisellä paikalla Korundin sydämessä. Shopin valikoimista löytyy laadukkaita ja trendikkäitä matkamuistoja ja lahjoja, taidetta, koruja, kirjoja, kortteja, herkkuja ja tekstiilejä.

Osoite: Lapinkävijäntie 4 96100 Rovaniemi

www.korundi.fi/fi/Info/Korundi-Shop