Huolto & korjauspalvelu

LIIAn korut on tehty kestämään aikaa. Kun pidät korustasi hyvää huolta, on korusta iloa vuosia! Jos jostain syystä koru kuitenkin rikkoutuu, LIIA huoltaa ja korjaa tarvittaessa LIIA Jewellery malliston koruja. Myös varaosia, kuten uusia ketjuja tai tarvittaessa yksittäisiä korvakoruja on mahdollista tilata esimerkiksi kadonneen tilalle. Ota rohkeasti yhteyttä! 

LISÄTIETOA KORUJEN HUOLLOSTA

LIIAn korut valmistetaan sterling-hopeasta (925). Hopea tummuu ajan mittaan, mikä on aivan normaali ominaisuus hopealle. On kuitenkin yksilöllistä kuinka nopeasti tämä tapahtuu. Siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten korunkäyttäjän ihon oma ph, hikoilu, kosmetiikkatuotteet, parfyymit, käytetyt lääkitykset ja esimerkiksi ympäristön ilmanlaatu.

Hopeakorua voi kuitenkin puhdistaa ja huoltaa. Kotona korua voi puhdistaa esimerkiksi pehmeällä liinalla tai pehmeällä hammasharjalla ja käsitiskiaineella. Älä kuitenkaan käytä hammastahnaa tai kovia harjoja! Ne voivat naarmuttaa korua.

Korut on hyvä pukea päälle viimeisenä parfyymien ja hiuslakkojen suihkuttelun jälkeen ja riisua aina yöksi sekä esimerkiksi uimisen ja saunomisen ajaksi. Näin korut pysyvät siistinä pitkään. Tummuneet hopeakorut voi käydä myös putsauttamassa ja huoltamassa kultasepän luona, näin korut ovat jälleen kuin uusia!

Kysy tarvittaessa lisätietoja!