Jälleenmyyjät

LIIA Jewellery -koruja voit ostaa verkkokaupan lisäksi muutamilta huolella valituilta jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea. Jälleenmyyjillämme pääset tutustumaan koruihin paikan päällä ja saat asiantuntevaa palvelua. 

 

RAASEPORI / FISKARS

Paloni - pop up -kauppa Fiskarsin ruukkikylässä. 

Paloni kokosi kotimaisen muodin ja muotoilun tunnelmalliseen pop up -kauppaan Fiskarsin ruukkikylässä, Vanhassa viljamakasiinissa. Valikoima kattaa naisten ja lasten pukeutumisen, korut ja asusteet sekä sisustusta ja lahjaesineitä – kaikki sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa.

Osoite: Vanha Makasiini, Fiskarsintie 333 (navigaattori: Fiskarsintie 9), Fiskars  / Raasepori

www.paloni.fi

 

RAASEPORI / TAMMISAARI

Studio Hennas on LIIA Jewelleryn jälleenmyyjä Tammisaaren keskustassa. Liikkeestä saat ammattitaitoista palvelua ja asiantuntemusta erityisesti juhlapukeutumiseen liittyen. 

Osoite: Ystadinkatu 12, Tammisaari

Facebook: Studio hennas / PukuLiike ManCave

 

LAHTI

Kultakiila on Lahden keskustassa sijaitseva pieni ja asiantunteva kultasepänpaja, jossa valmistetaan paikan päällä uniikkeja koruja ja myydään suomalaisten pienten valmistajien korusarjoja. Liikkeestä löydät myös LIIA Jewellery -mallistoa. 

Osoite: Puistokatu 5, 15100 Lahti

www.kultakiila.fi

 

TAMPERE

Finnish Designers Boutique Onemanband OMB:lla on kivijalkaliikkeet sekä Tampereella että Jyväskylässä ja näiden lisäksi verkkokauppa. OMB edustaa noin 50 suomalaista designeria ja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan suomalaiseen muotiin.

Osoite, Tampere: Hatanpään valtatie 6 LH 6, Tampere

www.omb.fi

 

ROVANIEMI:

Kulttuuritalo Korundi on ihmisten ja taiteiden tila Rovaniemellä. Se on Rovaniemen taidemuseon ja Lapin kamariorkesterin koti, jossa maailma aukeaa pohjoisesta perspektiivistä. Korundissa kohtaavat taiteen tekijät ja kokijat, arki ja juhla, historia ja nykyinen.

Korundin Shop sijaitsee keskeisellä paikalla Korundin sydämessä. Shopin valikoimista löytyy laadukkaita ja trendikkäitä matkamuistoja ja lahjoja, taidetta, koruja, kirjoja, kortteja, herkkuja ja tekstiilejä.

Osoite: Lapinkävijäntie 4 96100 Rovaniemi

www.korundi.fi/fi/Info/Korundi-Shop

 

VERKKOKAUPAT:

 

WEECOS

Weecos on verkossa toimiva kauppapaikka, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat yritykset.

"Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen."

www.weecos.com/LIIA

 

IVALO.COM

"Muotia, joka on parempi ihmisille, parempi planeetalle"

IVALO.COM on kauppapaikka, joka kokoaa yhteen vastuullisen muodin edelläkävijöitä. Vastuullisuus, mitä se ihan konkreettisesti tarkoittaa? Tämä voi olla kuluttajalle vaikeaa hahmottaa ja IVALO onkin kehittänyt vastuullisen muodin viitekehyksen, joka avaa yritysten tekemää vastuullisuustyötä helpommin ymmärrettävään muotoon.

www.IVALO.com