Jälleenmyyjät

LIIA Jewellery -koruja voit ostaa verkkokaupan lisäksi muutamilta huolella valituilta jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea. Jälleenmyyjillämme pääset tutustumaan koruihin paikan päällä ja saat asiantuntevaa palvelua. 

 

RAASEPORI / TAMMISAARI

Studio Hennas on LIIA Jewelleryn jälleenmyyjä Tammisaaren keskustassa. Liikkeestä saat ammattitaitoista palvelua ja asiantuntemusta erityisesti juhlapukeutumiseen liittyen. 

Osoite: Ystadinkatu 12, Tammisaari

Facebook: Studio hennas / PukuLiike ManCave

 

LAHTI

Kultakiila on Lahden keskustassa sijaitseva pieni ja asiantunteva kultasepänpaja, jossa valmistetaan paikan päällä uniikkeja koruja ja myydään suomalaisten pienten valmistajien korusarjoja. Liikkeestä löydät myös LIIA Jewellery -mallistoa. 

Osoite: Puistokatu 5, 15100 Lahti

www.kultakiila.fi

 

TAMPERE

Finnish Designers Boutique Onemanband OMB:lla on kivijalkaliikkeet sekä Tampereella että Jyväskylässä ja näiden lisäksi verkkokauppa. OMB edustaa noin 50 suomalaista designeria ja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan suomalaiseen muotiin.

Osoite, Tampere: Hatanpään valtatie 6 LH 6, Tampere

www.omb.fi

 

VERKKOKAUPAT:

 

WEECOS

Weecos on verkossa toimiva kauppapaikka, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat yritykset.

"Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen."

www.weecos.com/LIIA