Jälleenmyyjät

LIIA Jewellery -koruja voit ostaa verkkokaupan lisäksi muutamilta huolella valituilta jälleenmyyjiltä Helsingistä Rovaniemelle. Jälleenmyyjillämme pääset tutustumaan koruihin paikan päällä ja saat asiantuntevaa palvelua. 

 

Katso sinulle sopivimmat jälleenmyyjät tästä:

HELSINKI

Radisson Blu Plaza Hotel on tasokas ja tyylikäs hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Voit tehdä myös koruostoksia Radisson Blu Plaza Hotellin aulassa, milloin vain 24/7. Esillä on vaihtuva valikoima LIIAn mallistoa ja LIIA toimii Radisson Blu Plaza Hotellin yhteistyökumppanina erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. 

  

LAHTI

Kultakiila on Lahden keskustassa sijaitseva pieni ja asiantunteva kultasepänpaja, jossa valmistetaan paikan päällä uniikkeja koruja ja myydään suomalaisten pienten valmistajien korusarjoja. Liikkeestä löydät myös LIIA Jewellery -mallistoa. 

Osoite: Puistokatu 5, 15100 Lahti

www.kultakiila.fi

RAASEPORI / TAMMISAARI

Studio Hennas on LIIA Jewelleryn jälleenmyyjä Tammisaaren keskustassa. Liikkeestä löydät asiantuntevaa palvelua juhlapukeutumiseen sekä ammattitaitoisen ompelijan. 

Osoite: Ystadinkatu 12, Tammisaari

Facebook: Studio hennas / PukuLiike ManCave

 

TAMPERE

Finnish Designers Boutique Onemanband OMB:lla on kivijalkaliikkeet sekä Tampereella että Jyväskylässä ja näiden lisäksi verkkokauppa. OMB edustaa noin 50 suomalaista designeria ja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan suomalaiseen muotiin.

Osoite, Tampere: Hatanpään valtatie 6 LH 6, Tampere

www.omb.fi

 

ROVANIEMI:

Kulttuuritalo Korundi on ihmisten ja taiteiden tila Rovaniemellä. Se on Rovaniemen taidemuseon ja Lapin kamariorkesterin koti, jossa maailma aukeaa pohjoisesta perspektiivistä. Korundissa kohtaavat taiteen tekijät ja kokijat, arki ja juhla, historia ja nykyinen.

Korundin Shop sijaitsee keskeisellä paikalla Korundin sydämessä. Shopin valikoimista löytyy laadukkaita ja trendikkäitä matkamuistoja ja lahjoja, taidetta, koruja, kirjoja, kortteja, herkkuja ja tekstiilejä.

Osoite: Lapinkävijäntie 4 96100 Rovaniemi

www.korundi.fi/fi/Info/Korundi-Shop

 

VERKKOKAUPAT:

 

WEECOS

Weecos on verkossa toimiva kauppapaikka, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat yritykset.

"Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen."

www.weecos.com/LIIA