Jälleenmyyjät

LIIAn koruja voit ostaa verkkokaupan lisäksi muutamasta kivijalkaliikkeestä ympäri Suomen sekä verkkokauppapaikoista ja näppärästä mobiilisovelluksesta. Kesäkautena LIIA Jewelleryn oman pop up -putiikin löydät Hangosta!

 

Katso sinulle sopivimmat jälleenmyyjät tästä:

HANKO

Hangon Graniittilinna täyttyy kesällä ihanista putiikeista ja kivasta kesätunnelmasta! Hangon Itäsatamasta, Hangon Graniittilinnasta löydät myös LIIA Jewelleryn oman kesäputiikin. Tänä vuonna kesä pop up toteutetaan yhteistyössä The Maker Bazaarin kanssa ja osastoltamme löydät paljon vastuullista muotia: vaatteita ja asusteita pieniltä, vastuullisilta brändeiltä sekä tietenkin hyvän valikoiman LIIA Jewellery mallistoa, mahdollisuuden tulla tekemään workshopeja ja saatatpa nähdä myös kultasepän työssään! Luvassa on myös kiinnostavaa ohjelmaa ja tapahtumia kesän mittaan! 
Hangon Graniittilinna on avoinna päivittäin 24.6.-18.8.2019
Lisätietoa Facebook-sivuilta:

HELSINKI

Radisson Blu Plaza Hotel on tasokas ja tyylikäs hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Voit tehdä myös koruostoksia Radisson Blu Plaza Hotellin aulassa, milloin vain 24/7. Esillä on vaihtuva valikoima LIIAn mallistoa ja LIIA toimii Radisson Blu Plaza Hotellin yhteistyökumppanina erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. 

 

TAMPERE

Finnish Designers Boutique Onemanband OMB:lla on kivijalkaliikkeet sekä Tampereella että Jyväskylässä ja näiden lisäksi verkkokauppa. OMB edustaa noin 50 suomalaista designeria ja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan suomalaiseen muotiin.

Osoite, Tampere: Hatanpään valtatie 6 LH 6, Tampere

www.omb.fi

 

ROVANIEMI:

Kulttuuritalo Korundi on ihmisten ja taiteiden tila Rovaniemellä. Se on Rovaniemen taidemuseon ja Lapin kamariorkesterin koti, jossa maailma aukeaa pohjoisesta perspektiivistä. Korundissa kohtaavat taiteen tekijät ja kokijat, arki ja juhla, historia ja nykyinen.

Korundin Shop sijaitsee keskeisellä paikalla Korundin sydämessä. Shopin valikoimista löytyy laadukkaita ja trendikkäitä matkamuistoja ja lahjoja, taidetta, koruja, kirjoja, kortteja, herkkuja ja tekstiilejä.

Osoite: Lapinkävijäntie 4 96100 Rovaniemi

www.korundi.fi/fi/Info/Korundi-Shop

 

VERKKOKAUPAT & MOBIILI:

 

WEECOS

Weecos on verkossa toimiva kauppapaikka, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat yritykset.

"Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen."

www.weecos.com/LIIA

 

IVALO

IVALO on mobiilisovellus, joka tuo maailman nousevien suunnittelijoiden vaatteet sekä asusteet suoraan puhelimeesi.

Lataa sovellus iPhonelle täältä ja Androidille täältä!

www.ivalo.com/fi/brand/LIIA

 

LINKTIO

Linktio on aivan uudenlainen kauppapaikka mobiilissa, joka perustuu käyttäjien tekemiin videoihin.

Tutustu Linktioon täällä