Suomalainen koru - käsintehtyä luksusta

Lahjaksi tai itselle

LIIA Jewellery on kotimainen, käsintehty koru. Jokainen koru valmistuu käsityönä LIIAn työhuoneella Raaseporissa. Korut suunnitellaan kestämään aikaa - ei vain yhtä sesonkia.

LIIAn koruihin valitaan laadukkaat ja aikaa kestävät materiaalit. Pääasiassa LIIA Jewellery -malliston korut valmistetaan kierrätyshopeasta. Tilauksesta malliston koruja voidaan valmistaa myös esimerkiksi kelta- tai valkokultaisena (kysy lisää tilaustöistä ottamalla yhteyttä). Laadukasta korua voi huoltaa ja tarvittaessa korjata (lue lisää korun huollosta täältä). Korun huoltoon saat tarvittaessa aina apua ja neuvoa meiltä! Ja kun koru lopulta tulee tiensä päähän, ovat materiaalit jälleen kierrätettävissä. 

Korulahja on varsinainen klassikko! LIIAn koru on ajaton lahja, josta on iloa vuosiksi. Toisaalta se voi olla täydellinen lisä omaan arkipukeutumiseen ja luottokumppani vuosiksi.

Tutustu lähemmin LIIA Jewellery mallistoon ja löydä omat suosikkisi! Jos haluat johonkin korumalliin pientä variointia, kuten eri mittaista ketjua, se onnistuu usein hyvin. Ota tässä tapauksessa yhteyttä, niin räätälöidään koru sinun tarpeisiisi!