SUUNNITTELU

Haluaisitko teettää uniikin korun omien toiveiden pohjalta tai erityiseen tilanteeseen? Kaipaatko yrityksellesi tai muulle ryhmälle omista lähtökohdista ideoitua korua? Teen myös suunnittelutyötä asiakkaan omista lähtökohdista, erilaisiin ja eri kokoisiin tarpeisiin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu muutamiin esimerkkeihin erityisistä suunnittelutöistä tai korujen personoinnista:

LIIA-KOIVU-muunneltava-riipus-kollaasi_450 SUUNNITTELUMuunneltava KOIVU-riipus suunniteltiin Weecosin kanssa yhteistyössä toteutettuun Sydänmaani-kampanjaan, joka juhlisti 100-vuotiasta Suomea. Inspiraation lähteenä oli muuntuvainen Suomen luonto, ja niin myös korusta syntyi eri tilanteisiin muuntautuva. Tutustu koruun tarkemmin täällä.

 

 

 

LIIA-Jewellery-Exclusive-collection-Plaza-Hotel-korvakorut-ja-kaulakoru-lähikuva2-450-300x300 SUUNNITTELUPUNOS-korusarja syntyi yhteistyössä Radisson Blu Plaza Hotellin kanssa hotellin juhlavuotena sekä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. 

Lue lisää...

 

 

 

LIIA-Jewellery-YHDESSÄ-riipus-kaiverruksella-450-300x300 SUUNNITTELU

Joitain malliston koruja voidaan personoida esimerkiksi kaiverruksella. YHDESSÄ-riipuksesta tulee vielä erityisempi, kun siihen kaiverretaan merkityksellinen teksti. Kysy lisää!

 

 

 

 

Tilaustyöhön on hyvä varata reilusti aikaa, sillä työ suunnittellaan asiakkaan lähtökohdista ja vaatii aikaa suunnittelulle ja mahdollisesti erityisten materiaalien tilaamiselle. Jos tiedossa on merkkipäivä tai erityinen tilaisuus tai haluatte juhlistaa vaikkapa yrityksenne juhlavuotta, ota yhteyttä hyvissä ajoin ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Laura Ikonen

laura@liia.fi / puh: 041 451 3126