TEKSTIKORUT

Koruihin liittyy usein muistoja tärkeistä hetkistä tai tarinoita ja tunteita. Mitä muistoa tai ajatusta sinä haluaisit kantaa mukanasi? Lasten nimiä, rakkaan nimikirjaimia, pientä elämän ohjetta, ensitreffipaikan koordinaatteja tai jotain muuta omaa koodia, jonka merkitys ja tarina avautuu vain sinulle tai vaikkapa lahjansaajalle?
 
LIIA Jewelleryn tekstikorun saat suunnitella itse ja halutessasi tekstin voit tulla vasaroimaan koruun itse, kultaseppä-korusuunnittelijan ohjauksessa workshopina. Tämä tapahtuu Raaseporin Tammisaaressa sijaitsevalla työhuoneella ajanvarauksella. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulla paikan päälle, voi korun tilata myös valmiiksi tehtynä, omalla tekstillä ja paketti voidaan postittaa sinne missä sinä olet!
 
Koruun valitaan sopiva hopeaketju sekä hopealaatta, johon leimataan oma teksti tai vaikkapa päivämäärä. Tekstikorun / workshopin hinta muodostuu käytettyjen materiaalien mukaan (hinnat noin 53 € – 84 €, sis. alv + mahdollinen postipaketti 5 €). Hinta sisältää korun suunnittelun ja valmistuksen joko yhdessä kultaseppä-korusuunnittelijan ohjauksessa tai kultasepän tekemänä, materiaalit koruun ja valmiin korun tyylikkäässä korurasiassa.
 
Voit tiedustella workshop mahdollisuutta myös omalle porukalle!
Lisätietoja, tilaukset ja ajanvaraukset workshopeihin: laura@liia.fi tai puh: 0414513126